Het is en blijft lastig, thuis zitten ook al schijnt gelukkig de zon veel, we missen elkaar. Onze familie, maar ook de gezelligheid op de beurzen… dus jullie! Gelukkig dat we via social media zoveel kunnen.

Inmiddels heb ik mijn opdracht voor uitgeverij Scala voor het haaktijdschrift Aan de Haak af en gaat het vandaag met de post mee. En veel heel veel geschilderd. Mijn 1e schilderij van 3 stuks is klaar (of bijna klaar, want dat weet je bij mij maar nooit) .

Heerlijk schilderen midden, in de huiskamer thuis, want dat kan nu in deze gekke tijd.

Een ijsvogel in een bloemblad in Viëtnam. Ik was erg onder de indruk van de kleuren, en heerlijk om weer met olieverf bezig te mogen zijn, want dat was ook al weer een tijdje geleden. XX

En voor de herinnering van mij cursisten nog even de foto’s waar ze de laatste les mee bezig waren! Dus genieten!!!


Hopelijk gaat het allemaal niet meer zo lang duren voor we de kwast weer op kunnen pakken.

Groetjes Ansjeline