Lieve allemaal ❤️, al mijn schilderlessen, demonstraties, beurzen gaan allemaal niet door. Maar echt iedereen die dit leest wens ik heel veel sterkte, fijne mensen die elkaar willen en kunnen helpen op gepaste afstand. Het gaat echt iedereen aan, jong iets minder jong en de ouderen. Thuis zitten en… toch op elkaar passen!  Als we dat doen gaan we het zeker weten redden!! zonder een lockdown. Ik weet dat er nu heel veel zijn die blij zijn dat ze een hobby (of meer) hebben en daar rust in weten te vinden. Zo lees, schilder, haak, brei, quilt, punch en borduur ik momenteel veel. Loop af en toe een stukje maar blijf verder binnen. Om te inspireren laat ik wat foto’s zien van waar ik mee bezig ben.


En zijn er in de nieuwste quilt&zo twee artikelen van mij verschenen, weer erg blij mee en het blad is inmiddels verkrijgbaar 🤗.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

X Ansjeline