Terugblik Handwerkbeurs Zwolle… En wat hebben we genoten!!

Woensdag was opbouwdag en voorzichtig met skibak op het dak van de auto over de dijk met al die wind.

We hebben een super plek en gaan enthousiast opbouwen. Altijd weer leuk en spannend. Donderdag was de 1e dag en vanaf 10.00 uur begon alles!     De demonstratie die ik heb gegeven was spannend met stempelen met mijn borduurstempels, het inkleuren daarna met oliepastelkrijt op waterbasis en verschillende borduurtechnieken. En nieuw ….. Punchen!!! En wat is dat weer een leuke nieuwe toevoeging🌺🎉😁. Verder hadden we ook leuke complete pakketjes om te punchen die straks ook in onze webshop te koop komen. ( waren snel verkocht). Trots ben ik ook op mn nieuwe borduurstempel ” egel” zó lief en leuk. Nu genoeg 🤗. Nog een paar foto’s en tot gauw oh en dankjewel voor iedereen die geweest is en ik gezellig ontmoet heb xx

👋🎨👋🏻 Ansjeline