Zwolle is voor ons altijd een feest, ik ben er geboren en getogen en kom er nog altijd graag. Dus als je het over nostalgie hebt… De beurs was weer super georganiseerd, pasjes, koffie bij het opbouwen, perfect!            Maar het heeft al met al even geduurd voor ik weer tijd had voor mijn blog. Maandag na de beurs de auto helemaal leeg 🙃, dan staat zo ongeveer niets meer op z’n plaats. Voorraad tellen (gelukkig voert Leo dat allemaal weer netjes in de computer:), alles weer op zijn vaste plek. Zo ook de voorbeelden. Daarna moe maar voldaan met de beentjes omhoog en even helemaal niets. En toen overviel de griep me. Écht balen. Het zal ook de vermoeidheid geweest zijn (denk ik).

Terugkomend op de beurs, wat een heerlijke diversiteit. Meer dan 220 exposanten van vilten, quilten tot haken en breien en natuurlijk borduren en alles wat er verder nog bestaat aan handwerktechnieken. En dan overal heerlijke workshops, demonstraties en bekende auteurs zoals Janny van Especial & More. Zij heeft een super leuk haakboek geschreven (staat een gave dubbeldekker voorop)!! En aan de andere kant van ons de stand van de droomdekentjes welke verder geen uitleg behoeft.   Achter ons Scala, dé uitgeverij van alle leuke handwerkbladen waar ook ik artikelen voor schrijf. Dus je snapt het: al met al een heerlijke vier dagen gehad. Hopelijk denken jullie, die er geweest zijn, er net zo over… Dat kan bijna niet anders.

Kwam er ook nog een lieve beurscollega (Sandy) voor een gezellige make and take. Waar ik graag mijn stoel voor afstond.

   En blij met mijn nieuwste stempel!! Die ik op de beurs presenteerde!! Dit voorbeeld is al ingekleurd en geborduurd. Naaimachine met schaartje en vingerhoedje.

Fijn weekeinde allemaal en tot gauw!