Gisterenochtend kwamen beide kleindochters een gezellige dag doorbrengen bij opa en oma.  Wat uitmondde in een heerlijke logeerpartij met Lana en ging Eva bij een vriendin slapen. Dus stempelen, kleuren, borduren en haken. Tussendoor de zolder opruimen want haar bed lag vol met creatieve ideeën.

Onze Lana is creatief (het kan ook bijna niet anders met een creatieve oma en moeder). Ze bakt de meest lekkere koekjes, cupcakes, taarten en noem maar op. Schildert, haakt, verzin het maar. 

  
          In oma’s voetsporen!
En deze kanjer is bijnaaaaa 11 jaar. Dus supertrots. 

  • En onze Eva is een computer expert pur sang. Vlogt en helpt je met plezier als al het social media voor oma te snel gaat.  En na een super gave musical gaat ze volgende week naar het voortgezet onderwijs! ‘K ben benieuwd of ik nog moet helpen met kaften!!!!!  Veel plezier dus met elkaar.
  • ​ Dit noemen ze rijkdom.