Druk aan ’t borduren met een kop koffie erbij.  De ven heen en weer wapperend voor een beetje verkoeling zorgend, komt Leo met de post de tuin in … én ook met de nieuwste HobbyHandig,  die vanaf vrijdag weer bij iedere boekhandel verkrijgbaar is. Bij ons in Schagen dus bij Plukker🔝👍🏻🎈🎉. En met als verrassing (want af en toe vergeet ik voor waar ik voor welk nummer ik wat gemaakt heb). Dus voor mij ook een verrassing!!! Oh ja … een multifunctionele hangmand.

Zelfs in de tuin is ie leuk om op te hangen, vol met plantjes met dit mooie weer. En van de winter doe je er leuke bolletjes garen in, en bovenin je schaartje en haaknaald. Ofwel, ik ben weer even net zo enthousiast als toen ik hem maakte. De schaal van metaal vlechtwerk onderin kun je bij Xonos, Ikea of de Action kopen.

Verder: geniet er van, en er staat natuurlijk nog meer in deze HobbyHandig om te maken!!

  Voor de verf en de MDF-ringen (deze zitten per 3 in 1 verpakking) informeer je bij CraftEmotions. De kralen komen bij de Action vandaan en zitten per twee kleuren aan een ketting geregen. 
Veel plezier en blijf vooral genieten van het mooie weer en alle leuke dingen die op je pad komen! X Ansjeline