We waren afgelopen woensdag naar de Weversmarkt in Hoorn. Met de trein gezellig met Jacqueline die al in Heerhugowaard op mij stond te wachten (met nog heel veel andere dames😄). Wat waren we boffers … Mooi weer, gezellige mensen en heeeeel veeeeel geweldige kramen met stofjes, vilt, wol, weefmaterialen en boeken. Noem maar op. Hier worden wij zo blij van. Je wist écht niet waar je moest kijken. Om 12.00 uur sloten mijn zus Margreet en nog een lieve vriendin zich bij ons aan en gingen we lunchen, en wie mij kent weet… dat wordt een broodje kroket! Daarna heerlijk verder met z’n viertjes. Wat mij opviel was dat er op heel veel kramen het zelfde boek lag. Leuke kaft dus intrigerend. Maar daar bleef het in 1e instantie bij. Viltmat gekocht, met viltwol en nog meer heerlijke dingetjes waarvan de kleurencombinatie alleen al riepen van koop mij!! Wat ik dus ook heb gedaan! Later thuis bleef het boek in mijn hoofd zitten en hoorde ik dat de andere “meiden” hem wel hadden gekocht en een ontdekking hadden gedaan. Even tussendoor: ik zit nu in de tuin  en heb een genietmomentje 

Het boek staat vol leuke ideeën en tips over lieve en leuke manieren van iemand iets cadeau doen tot het aankleden van je huis met eigen gemaakte/gehaakte spulletjes. Dus kopen dat boek!! Maar nu de verrassing. Op blz. 78 t/m 80 zie ik dat mijn borduurstempel schaap gebruikt is. Leuke lapjes op- en over elkaar heen gelegd. Gestempeld en geborduurd (kijk voor  uitleg van en over mijn borduurstempels op hetnieuweborduren.blog).

De borduurstempels zijn door mij ontworpen en getekend en er zijn inmiddels 12 verschillende!! En twee nieuwe zijn onderweg! 
    

De borduurstempels zijn verkrijgbaar bij hetnieuweborduren.nl.