Het is vandaag zondag en het is heerlijk voorjaarsweer. Dus na een beetje uitslapen en een kop koffie halen we de auto leeg. Evalueren in de tuin met een tweede bakkie met het zonnetje erbij over de afgelopen dagen. Wat hebben we genoten! Voor het eerst workshoppen in de stand. Wat overigens goed is bevallen. Aardige collega’s om ons heen. Oftewel we hebben een fijne beurs gehad, met niet te vergeten een prachtige tentoonstelling waarbij Rita Verroca, een wereldwijd bekende quiltster, ook aanwezig was met haar prachtige quilts. Zij gaf een lezing en een workshop op zaterdag.

Zij was hier in Nederland op uitnodiging van Quilt en Patchworkwinkel Aljona en door de organisatie De Broodfabriek/Jobina de Boer. Ik heb Rita in Schagen mogen ontmoeten en heerlijk met haar gesproken over meer mogelijkheden en technieken met mijn stempels en heerlijk hebben we samen een uurtje gestempeld en gekleurd en ideeën uitgewisseld. Ze is een vriendelijk en spontane vrouw.

Hopelijk komt ze nog een keertje naar Nederland. Ik heb van haar genoten en volgens mij velen met mij.

Tip :  kijk op haar blog ritaverrocaquilts.com

Nog een paar foto’s van onze eigen stand ☺️en blije, workshoppende, dames🎉


Blij     Blij