Tafeldecoratie HobbyHandig 202

De abonnees hebben vandaag de HobbyHandig 202 ontvangen! En ik dus ook:)! Met daarin een artikel op blz. 46: warme kleuren, tafeldecoratie. Daarin beschrijf ik hoe je met een textielpaint, blocker en mijn nieuwe roos borduurstempel, met textielverf en borduurgaren heerlijk aan de slag kunt. Vanaf vrijdag(middag) ook bij de boekhandels verkrijgbaar.
    
Dus, nieuwsgierig naar mijn werk? Blijf mij volgen en koop de HobbyHandig.

Het bijbehorende borduurstempel is verkrijgbaar bij hetnieuweborduren.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s