Hét vakantie eiland voor mensen die van wandelen, bloemen en zon en zee houden!

We zijn inmiddels weer thuis en hebben er weer helemaal zin. Stempelen, kleuren, borduren, workshops kom maar op!

   
             
Wat foto’s door elkaar heen😍, de bloemenpracht van het eiland, champagne van het hotel op mijn verjaardag🎉, de traditionele huisjes (deze worden niet meer in het echt bewoond) voor de toeristen, de wandelschoenen van mijn zus en mij (we waren heerlijk met z’n viertjes op vakantie), een lieve creatieve vriendin ontmoet met een heerlijke winkel met eigen gemaakte creaties van sieraden,tassen enz., het zat pal naast ons hotel en ben dan ook terug geweest zonder familie. En heb een spoedcursus van haar gekregen. Ik ben fan!!😘. En de laatste foto is in de botanishe tuin. Wat een pracht.

Al met al genoten van onze heerlijke vakantie maar ook altijd weer fijn om thuis te zijn.

De maandag erna mocht ik al aan de bak: exposeren met Daniëlle met onze schilderijen.